Zlatans söner följer pappas fotspår

zlatan ibrahimovic taekwando pa plan

Zlatans söner följer pappas fotspår

Visste du att Zlatan Ibrahimovic har svart bälte i taekwando? Nu följer även hans två söner Maximilian, 11 år, och Vincent, 9 år, i sin pappas fotspår. De har båda valt att satsa på taekwondo. I tävlingen Västerås Open gjorde de succé och Zlatan var förmodligen väldigt stolt över sina söner.

Svart bälte i taekwando

Zlatan har sedan tidigare svart bälte i taekwando och det ser ut som hans söner också kommer få det när de blir äldre. I tävlingen, som hölls i Västerås, vann Vincent guld i sin kategori, medan Maximilian plockade hem bronset i sin klass. Båda tränas av Chago Rodriguez Segura på Östermalms Hapkido Taekwondo-klubb i Stockholm, där de också tränar hårt.

Tränar och har kul

Sönernas tränare Chago Rodriguez Segura berättar att Maximilian och Vincent tränar så gott som varje dag och dessutom tränar de hårt. Samtidigt, lägger han till, ser syskonen också till att ha kul och njuta av träningen. När de är där skrattar det ofta och ser ut att ha det bra, säger Rodriguez Segura till Expressen. Han tillägger att båda är bra inom sporten.

Taekwando istället för fotboll?

Zlatan Ibrahimovic må ha svart bälte i taekwando men det är inom fotbollen som han har blivit mest känd. I dag vet säkert de flesta i Sverige vem han är. Sönerna verkar dock ha valt taekwandon före fotbollen och tycks även såväl ha roligt som att göra bra ifrån sig där. Kanske kommer vi även att få se mer av dem på fotbollsplanen…

admin